!~ آخـر 10 مواضيع ~! | ||||
| ||||
إضغط علي او لمشاركة اصدقائك! |
شاطر |
السبت 28 أبريل 2012, 9:40 am | المشاركة رقم: | ||||||||||||||||||||||||||||||
| موضوع: تخزين الثوم تخزين الثوم الموضوع منقول امبارح لاقيت الثوم الجديد نزل وقلت اجيب شويه اخزنهم هو طبعا بيكون بورق اخضر طبعا احنا بنشيل الورق الاخضر والورق اللى بره بتاعه من مكان التراب وكده ونقطعه وناخد برده من تحت الرأس بتاعت التومه من العنقود بتاعه الصالح اللى ينفع يتفرم مع الثوم ودا شكله لما قطعته وبعدين ناخده على الكبه ونفرمه او المفرمه حسب المتاح ودا شكله فى الكبه ودا شكله بعد ما اتفرم فى الحله وبعدين نحط على الكميه اللى عملناها شوية ملح ونقلبهم وبعدين نحطهم فى البرطمانات البرطمانات ونحط على الوش شوية زيت الزيت على فكره بيحافظ على اى حاجه حتى صلصة الطماطم لما نفتحها نحط على وشها شوية زيت ميحصلهاش حاجه ودى صوره ودى صوره بعد ما قفلت العلب وقبل ما احطها على الفريزر سئلت امى الله يباركلى فيها على فكره قبل ما انقل لكم الموضوع وقالت انها طريقه ممتازه وانها قديمه وكانت جدتى رحمة الله عليها بتعملها | ||||||||||||||||||||||||||||||
الأحد 29 أبريل 2012, 2:23 am | المشاركة رقم: | ||||||||||||||||||||||||||||||
| موضوع: رد: تخزين الثوم تخزين الثوم نفس الطريقة اللي بنعملها هنا بالجزائر بس بيقولوا ان مع الوقت نكهة الثوم ما يبقى لها اثر مثل اول و الله اعلم | ||||||||||||||||||||||||||||||
الإشارات المرجعية |
الــرد الســـريـع | |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17) | |
| |
|
|